Magnus Aircraft
  • Register

 width=A 2014 tavaszán megalapított Magnus Aircraft Zrt. egy high-tech alapokon működő  vállalat, mely több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a kutatás fejlesztés terén. 

A magas szintű tudás és szakmai tapasztalat alapján az elmúlt 3 évben kifejlesztésre került egy olyan több funkciós repülőgép, mely megállja a helyét az UL, LSA és a VLA kategóriában is.
Ez tökéletes kombinációja a Racer Racing örökségnek, a legnagyobb előnye pedig a kompozit technológia. A Magnus Fusion néven bevezetésre kerülő repülőgép megkapta a németországi DULV engedélyt is, mindez azt mutatja, hogy a gép kiválóan és mindenben megfelel a legmagasabb követelményeknek is.

A Magnus Aircraft Zrt. életében a következő lépés egy olyan összeszerelő üzem létesítése, amely képes lesz ellátni a Magnus Fusion iránti egyre növekvő igényeket.  A gyár várhatóan 2015 tavaszán nyitja meg kapuit, és elkezdődhet a sorozatgyártás, Európába, Ázsiába, a Közel keletre valamint a tengerentúlra.

A vállalat fő stratégiája, hogy nem csupán a terméket kínálja a piacon, hanem egy komplex csomagot, azaz a gépet és pilótaképzést együtt. A Magnus Aircraft Zrt.  skandináv partnere az  AURTE szervezet látja el az Up Set Recovery és a műrepülő képzést a Magnus Fusion-t vásárlók részére. Garantálva  a biztonságos és szakszerű repülést ezen az igazán egyedi repülőgépen.

 www.magnusaircraft.com

 

 

Kapcsolat


 H-6000 KECSKEMÉT, 
 Dobó krt. 5. 4/12., Hungary


 +36-70-408-55-00 (magyar, orosz)
 +36-30-644-77-74  (magyar, angol)


+36-76-509-070


 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


 fabi.2000